Összes oldalmegjelenítés

2021. november 29., hétfő

Téli fuvallat - ajándékozz illatélményt!

Amikor ajándékod az Óbánya - Illatosház - Odorárium téli kinálata, tudd, hogy a pompás kerámiavázákból belélegzett illatokkal együtt egy szép sétára, túrára, és rengeteg plusz illatélményre is lehetőséget kapsz! Rajtad áll, mit szivsz mindebből magadba!



December 4-től várom illatozó vendégeimet, amikor a "NYITVA" feliratot látják kapumon!

Ha betérsz hozzám, 6 fontos illatot szippanthatsz különleges vázáimból! (pontos használatát lásd a "Tavaszi szédület" fejezetemben.) 

Ehhez az "Illatszippancs" segitségére is szükséged lesz, melynek használatára megtanitalak, mielőtt illatkóstolódba fogsz!

Ráadásképpen 

- Adventben - meglepetés illat is vár rád!


Áraim nem változtak! 

Idén még 1.200 Ft a hat illat "megkóstolása". Január 1-től 1.500 Ft ugyanez.

Ajándék-illatozás szintén 1.200 Ft - ehhez kis utalványt adok, amit átadhatsz ajándékként szeretteidnek,   (ennek ára is 1.500 Ft január 1. után)akik egész évben - akár előre bejelentkezéssel - beválthatják az Illatosházban.


Illatozási lehetőségek: "nyitva" felirat esetén, ill. előre bejelentkezéssel az illatoshaz@gmail.com cimen vagy telefonon: +36 30 348 4230



Ami még fontos lehet: 

Néhány tanács a téli illatok befogadásának növelése érdekében:

Ha kiváncsi vagy a téli erdő teljességére, akkor utad előtt NE használj semmi illatszert! Ruhád se öblitsd illatos öblitővel, mert eltériti szaglásod és megfoszt a valódi illatok megérzésétől! Ne egyél fűszereset utad előtt, mert ennek következtében is veszithetsz a természetes illatok befogadásának képességéből! 

A téli erdő, patak, patak meder, patak part hűvöse visszafogottabb illatokat kinál, de élménye semmivel sem alábbvalóbb a tavaszi, nyári, őszi illatoknál! 

A jelen helyzet sok mindentől megfoszt, de legalább ugyanannyi dologra fokozottabb figyelemre is biztat! Ezek között kiemelt szerep jut az illatoknak! Sokan vesztettek szaglóképességükből és ezzel a világ egy jelentős része zárult be előttük - remélhetőleg csak időszakosan! 

Szemed, füled, tagjaid tornáztatása mellett  ne feledkezz meg szaglásod finomitásáról sem! 


Lélegezd be az Óbányai-völgy illatait!

Lásd meg titkait!

Halld meg neszeit, finom zörejeit!

Igy lesz teljes a természetben való jelenléted!

Az igy szerzett élmény sokáig táplálja napjaid, emberi létezésed! Könnyebben megérted, hogy Isten teremtménye vagy és hogy egyedül ezen a Földön lehetsz otthon! 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése