Összes oldalmegjelenítés

2022. január 11., kedd

Anno 2021 - az Illatosház tavalyi történései képekben

 

 

2021-ben a Teleki László Alapitvány Népi Épitészeti Program támogatásával készült el a gazdasági épület és udvarrész felújitása.

A Kisfaludy Program pályázati lehetőségét kiaknázva több hasznos géppel, külső vizesblokkal, gyönyörű és nagyon jól működő cserépkályhával,szaunával gazdagodott az Illatosház!





















A falu vizproblémáit enyhitette ciszternám vize, mely egész évben kitartott és a kertet éppen úgy ellátta esővizzel, mint ahogy a felújitási szakasz épitési munkálatait.
 



























Az idei Nagyapám Háza - Mester-inas képzés programjában is részt vehettem. Kitűnő, tettrekész, figyelmes és munkabiró csapat ajándékozta meg egyhetes aktiv tábori tevékenységével az Illatosház autentikus felújitási törekvéseit.





Eközben dúlt a nyár! Gyönyörű ajándékokat tett elénk minden nap!  A "romok" a rend igéretét adták a sok-sok kudarc ellenére is! Lásd a jót! Lásd, ami előre visz!  Vedd észre és kapaszkodj meg a szépség folytonosságába - néha - úgy érzed - nincs is más....












Nagyon sokat köszönhetek a tábori csapatnak! Köszönet Mindnyájatoknak! Nagyapám Háza mesterei és inasai, köszönet!

















A tábor után újraindult a már megkezdett felújitási szakmunka.  újra minden a feje tetején.... a jobbá, szebbé válás reményével....




















Erőt a természetben is keresek, találok! Vannak helyek.....




















és persze végtelen az ötletek és vele járó feladatok sora is....



Már itt a Karácsony! Legyen ünnep! 









és kezdődjék az Új Év az előző év megőrzött és most újra elérhető termékeivel, szolgáltatásaival!
Várom Vendégeim!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése